D'ARRÒS NEGRE AMB CALAMARS
Ingredients
- 300 gr d'arròs
- 500 gr calamars
- 2 bosses de tinta de calamar
- 1 ceba tendra
- 1 gra d'all
- 1/2 kg peix i marisc al gust
- 1 llauna de tomàquet natural
- 1 brik de Caldo de Peix
Preparació pas a pas
Primer netejar bé els calamars i diluir la tinta en una tasseta amb una mica d'aigua i sal. Saltar els calamars trossejats en una paellera amb una mica d'oli durant uns minuts. Afegir la ceba tendra i els alls picats. Afegir el Tomàquet Natural a Daus i ofegar.
Afegir l'arròs, remenar uns 3 minuts, posar tot el peix i el marisc i deixar coure.
Finalment, abocar-hi el Caldo de Peix (doble de la mesura d'arròs) i la tinta. Coure uns 20 minuts. Un cop estigui l'arròs al seu punt, deixar-lo resposar fora del foc uns minuts i servir.
No hay comentarios:
Publicar un comentario