jueves, 25 de febrero de 2010

Tiramisú

Tiramisú


Recepta de Tiramisú

Ingredients

  • 250 gr de formatge Mascarpone
  • 250 cc de natilles sabor vainilla
  • 300 cc de nata muntada
  • 24 melindros
  • 200 cc de almivar
  • 2 cullerades de cafè soluble
  • 50 cc de Grand Marnier o brandy
  • 100 gr de cacau en pols

Preparació pas a pas

Detalle del paso 1. Recepta de Tiramisú Paso 1

Barrejar amb molta cura el formatge mascarpone amb les natilles i la nata muntada fins aconseguir una crema homogènia.

Detalle del paso 2. Recepta de Tiramisú Paso 2

Desfer el cafè amb el licor i l'almivar (que quedi suau). Xopar els melindros d'un en un en la barreja de cafè.

Detalle del paso 3. Recepta de Tiramisú Paso 3

Posar en una safata de servir una bases de melindros. A sobre abocar-hi la crema de formatge, escampar-hi una mica de cacau en pols i repetir la operació, acabant amb el cacau. Deixar refredar i servir.

No hay comentarios: