jueves, 25 de febrero de 2010

Rodanxes de rap a la marinera

Rodanxes de rap a la marinera

Recepta de Rodanxes de rap a la marinera

Ingredients

  • 8 rodanxes de rap
  • 300 gr de cloïses
  • 2 llesques de pa
  • 3 o 4 tomàquets madurs
  • 1/2 cabeça d'alls
  • 50 gr d'ametlles torrades
  • 1/2 lt de Caldo de Peix
  • una mica de vi blanc sec
  • unes fulletes de julivert
  • 6 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 pastilla de Caldo de Peix
  • pebre

Preparació pas a pas

Detalle del paso 1. Recepta de Rodanxes de rap a la marinera Paso 1

Rostir els alls i els tomàquets a sobre d'una graella o al forn fins que estiguin tous. Fregir les llesques de pa en una paella amb 3 cullerades d'oli. Picar en un morter o en el vas de la batedora el pa junt amb les galetes i les ametlles.

Detalle del paso 2. Recepta de Rodanxes de rap a la marinera Paso 2

Afegir-hi els tomàquets i els alls sense la pell i seguir picant fins obtenir una pasta homogènia. Afegir-hi un rajolí de vi blanc, remenant perquè quedi ben barrejat tot.

Detalle del paso 3. Recepta de Rodanxes de rap a la marinera Paso 3

Escalfar l'oli sobrant en una cassola, abocar-hi la picada, tapar i sofregir uns 6-8 minuts. Afegir-hi les rodanxes de rap condimentades amb Avecrem Caldo de Peix -3'% de sal i cobrir-les lleugerament amb Caldo de peix calent. Quan el rap comenci a canviar de color, afegir-hi les cloïsses i deixar coure 4-5 minuts o fins que s'obrin. Escampar-hi per sobre el julivert picat i servir-lo calent.

No hay comentarios: