Rodanxes de rap a la marinera
Ingredients
- 8 rodanxes de rap
- 300 gr de cloïses
- 2 llesques de pa
- 3 o 4 tomàquets madurs
- 1/2 cabeça d'alls
- 50 gr d'ametlles torrades
- 1/2 lt de Caldo de Peix
- una mica de vi blanc sec
- unes fulletes de julivert
- 6 cullerades d'oli d'oliva
- 1 pastilla de Caldo de Peix
- pebre
Preparació pas a pas
Rostir els alls i els tomàquets a sobre d'una graella o al forn fins que estiguin tous. Fregir les llesques de pa en una paella amb 3 cullerades d'oli. Picar en un morter o en el vas de la batedora el pa junt amb les galetes i les ametlles.
Afegir-hi els tomàquets i els alls sense la pell i seguir picant fins obtenir una pasta homogènia. Afegir-hi un rajolí de vi blanc, remenant perquè quedi ben barrejat tot.
Escalfar l'oli sobrant en una cassola, abocar-hi la picada, tapar i sofregir uns 6-8 minuts. Afegir-hi les rodanxes de rap condimentades amb Avecrem Caldo de Peix -3'% de sal i cobrir-les lleugerament amb Caldo de peix calent. Quan el rap comenci a canviar de color, afegir-hi les cloïsses i deixar coure 4-5 minuts o fins que s'obrin. Escampar-hi per sobre el julivert picat i servir-lo calent.
No hay comentarios:
Publicar un comentario