jueves, 25 de febrero de 2010

Mandonguilles estofades

Mandonguilles estofades

Recepta de Mandonguilles estofades

Ingredients

  • 400 gr de carn picada de vedella
  • 100 gr de carn picada de porc
  • 1 ou
  • un pessic de condiment Avecrem All i Julivert
  • 1 llesca de pa remullat amb llet
  • pan ratllat
  • 1 pot de sofregit de ceba
  • 1/2 sobre de Crema de Xampinyons Gallina Blanca
  • 1/2 lt de Caldo de Verdures 
  • oli d'oliva

Preparació pas a pas

Detalle del paso 1. Recepta de Mandonguilles estofades Paso 1

Barrejar les dues carns i afegir-hi l'ou, l'Avecrem All i Jullivert, la llesca de pa amb llet escorreguda i fer mandonguilles amb l'ajuda d'una mica de pa ratllat. Reservar-les.

Detalle del paso 2. Recepta de Mandonguilles estofades Paso 2

Ofegar el sofregit de ceba en una mica d'oli i afegir-hi la crema de Xampinyons Gallina Blanca deixatada en el Caldo de Verdures. Deixar-ho coure uns 5 minuts perquè espessi.

Detalle del paso 3. Recepta de Mandonguilles estofades Paso 3
Afegir-hi les mandonguilles directament (sense fregir) i deixar-les coure uns 10-12 minuts. servir-les amb pèsols i arròs blanc o ambdós acompanyaments per a poder triar.

No hay comentarios: