Mandonguilles estofades
Ingredients
- 400 gr de carn picada de vedella
- 100 gr de carn picada de porc
- 1 ou
- un pessic de condiment Avecrem All i Julivert
- 1 llesca de pa remullat amb llet
- pan ratllat
- 1 pot de sofregit de ceba
- 1/2 sobre de Crema de Xampinyons Gallina Blanca
- 1/2 lt de Caldo de Verdures
- oli d'oliva
Preparació pas a pas
Barrejar les dues carns i afegir-hi l'ou, l'Avecrem All i Jullivert, la llesca de pa amb llet escorreguda i fer mandonguilles amb l'ajuda d'una mica de pa ratllat. Reservar-les.
Ofegar el sofregit de ceba en una mica d'oli i afegir-hi la crema de Xampinyons Gallina Blanca deixatada en el Caldo de Verdures. Deixar-ho coure uns 5 minuts perquè espessi.
No hay comentarios:
Publicar un comentario