jueves, 11 de marzo de 2010

CHILE AMB CARN


Recepta de Chile amb carn

Ingredients

  • 500 gr. carn picada de vedella
  • un pessic d'All i Julivert
  • 1 Ceba grant
  • 1 pot de Tomàquet fregit
  • 1 pot de mongetes vermelles
  • pebre vermell picant
  • comí mòlt
  • 1 llauna blat de moro cuit
  • 100 gr. formatge ratllat
  • oli d'oliva
  • pa de baguette

Preparació pas a pas

Paso 1

Detalle del paso 1. Recepta de Chile amb carn

Afegir la Ceba i Sofregir-la en l'oli, quan estigi daurada afegir-la Tomàquet i deixar coura. Sofregir la carn i quan estigi tirarla al sofregit. Afegir-hi el All y Juliver, ofegar. Seguir ofegant.

Paso 2

Detalle del paso 2. Recepta de Chile amb carn

Afegir el pebre vermell picant, el comí mòlt, les mongetes, el blat de moro i acabar de barrejar-ho tot.

Paso 3

Detalle del paso 3. Recepta de Chile amb carn

Servir a sobre d'una baguette, amb formatge ratllat per sobre.




No hay comentarios: