viernes, 12 de marzo de 2010

ANDROJOS


Ingredients (4 persones)

  • 50 grams de pebrots verds.
  • 250 grams de tomàquets.
  • 2 patates mitjanes.
  • 1 ceba fresca.
  • 1 cabeça d'alls.
  • 2 pebrots secs vermells.
  • 1 barra de pa.
  • 1 dl d'oli d'oliva verge.
  • 250 grams de rossellones.
  • 250 grams d'anxoves petites.
  • Unes fulles de menta.
  • Una culleradeta de comins.
  • Sal

Com s'elabora:

Fregim el pebrot sec vermell amb l'all, la ceba tallada de forma gruixuda i els comins. A continuació, es bat a la batedora i es reserva.
En el mateix oli, fregiu les patates tallades en cubs i els pebrots verds.
Quan estiguin fets, afegim el tomàquet prèviament triturat, deixem sofregir una mica i afegim el triturat dels comins.
Deixem bullir i afegim aigua temperada que cobreixi una alçada aproximada de tres dits a la paella. Movem i deixem fins a ebullició per a després afegir-hi la barra de pa trossejada.
El pa ho afegim al brou en ebullició i ho anem partint en trossos amb la escumadora.
Quan vam acabar de tirar tot el pa, afegim els pebrots rostits, les anxoves crues (Descapcinades i sense espines) i la carn de les rossellones prèviament obertes en una paella amb una mica d'aigua.
Deixem bullir a foc lent aproximadament 20 minuts i una mica abans d'apartar del foc, afegim la menta esmicolada i deixem reposar 5 minuts.
Servim calent.

No hay comentarios: