Ingredients (4 persones)
- 500 grams de bonítol a rodanxes.
- 50 grams de mongetes verdes.
- 50 grams de pastanaga.
- 1 porro (la part blanca).
- 2 cullerades de farina de blat.
- 10 cullerades d'oli d'oliva.
- Sal.
Com s'elabora:
Tallem en juliana les mongetes verdes, la pastanaga i el porro. Retirem al bonito la pell, les parts fosques i l'espina central i traiem quatre medallons nets de cada rodanxa.
En una paella antiadherent amb unes gotes d'oli d'oliva ia foc fort saltegem els medallons de bonítol lleugerament salats i enfarinats, donant voltes amb moviments envoltants de la paella o amb ajuda d'una espàtula de fusta.
Quan estiguin daurats per fora i lleugerament rosats per dins els traiem a una font i els reservem. A continuació, i en aquesta mateixa paella, saltegem la juliana de porro, de pastanaga i de mongetes tendres amb una mica més d'oli.
Ho cuinem tot a foc viu, remenant i invertit la paella de manera contínua durant uns minuts fins que les hortalisses estiguin cuinades al dente, és a dir, que l'interior quedi lleugerament cru.
Posem a punt de sal les verdures, afegim els daus de bonítol de nou a la paella, donem un cop de calor al conjunt i el servim ràpidament sobre un llit d'hortalisses saltades.
No hay comentarios:
Publicar un comentario