miércoles, 23 de septiembre de 2009

MAGDALENES DE PINYA

Receta de Receta de Magdalenas de piña

Ingredients

* 125 gr.de sucre
* 125 gr.de ametlla mòlta
* 30 gr.de farina de blat de moro (maicena)
* 2 ous
* 75 gr. d'oli de gira-sol
* 2 rodanxes de pinya
* 1 culleradeta de llevat
* Sucre glas per empolvorar

Preparació

Pas 1º


Barregeu la farina de blat de moro (Maizena) amb el sucre, l'ametlla
mòlta i el llevat i incorporar els rovells d'ou i l'oli de gira-sol poc
a poc.

Pas 2º


Afegir les clares muntades a punt de neu i barrejar amb cura. Omplir les
càpsules, greixades prèviament amb oli, fins a la meitat de la seva
alçada. Decorar amb un tros de pinya i espolseu amb sucre glas.
Enfornar a 190 º C. uns 12 minuts al forn preescalfat.

1 comentario:

MªJose-Dit i Fet dijo...

Hola acabo de arribar al teu blog buscant per internet la recepta del bescuit de garrofes i m´he trobat amb tu...m´ha agradat molt la teva cuina...una coseta, la farina de garrofes la compres o la fas tu?? moltes mercis...petonets