Ingredients
* 3 / 4 l. de llet
* 200 gr. de sucre
* 1 escorça de llimona
* 1 pal de canyella
* 1 sobre de flam
* 4 rovells d'ou i 4 clares
* 1 cullerada de cacau amarg o encenalls de xocolata
* 1 cullerada ametlles o avellanes
Preparació pas a pas
* 3 / 4 l. de llet
* 200 gr. de sucre
* 1 escorça de llimona
* 1 pal de canyella
* 1 sobre de flam
* 4 rovells d'ou i 4 clares
* 1 cullerada de cacau amarg o encenalls de xocolata
* 1 cullerada ametlles o avellanes
Preparació pas a pas
Separar una tasseta de llet i dues cullerades de sucre per dissolt el Flam.
Posar a escalfar la llet amb el sucre, l'escorça de llimona i la canyella.
Posar a escalfar la llet amb el sucre, l'escorça de llimona i la canyella.
Quan trenqui a bullir, tirar el Flam dissolt i moure contínuament fins que
espesseixi. Apagar el foc i afegir els rovells d'ou batudes sense
deixar de remenar.
espesseixi. Apagar el foc i afegir els rovells d'ou batudes sense
deixar de remenar.
ametlles i l'encenall de xocolata. Servir molt fredes.
No hay comentarios:
Publicar un comentario