Ingredients
* 4 pits de pollastre
* 8 talls fins de pernil cuit
* 4 talls de formatge per fondre
* 200 gr.pan ratllat
* 2 ou
* Pebre i julivert
* Una mica de pastilla de pollastre
* Oli d'oliva
Preparación
Pas 1º
Obre cada pit en un filet individual i assaona amb una mica de pastilla deCaldo de Pollastre i pebre. Introdueix per filet dos lonchitas de
pernil cuit per un tall de formatge. S'enrotlla el filet de pit no
sense abans assegurar-nos que tant el pernil com el formatge quedin
completament dins del pit.
Pas 2º
Bat els ous. Barreja el pa ratllat amb el julivert picat. I procedeix a
empanar una a una les pits, clica un parell de palets a cada una, i
fregeix en oli calent a foc lent fins que estiguin daurades.
Pas 3º
Finalment s'escorre sobre paper de cuina. Serveix al plat amb uns
tomàquets trinxats i amanits amb oli d'oliva i unes olives negres.
No hay comentarios:
Publicar un comentario