lunes, 24 de agosto de 2009

SALSA CREOSA

Receta de Receta de Salsa creosa
Ingredients

* 150 g de cebes
* 400 g de tomàquets
* 200 g de cogombres
* 1 pebrot vermell (d'uns 150 g)
* 100 g de cogombres (en vinagre)
* 100 gr tàperes (en vinagre)
* 1 culleradeta d'estragó picat
* 2 dl oli d'oliva verge
* 1 / 2 dl vinagre de vi
* 4 cullerades soperes de mostassa forta
* Sal, pebre
* 1 mica de Condiment de All i Julivert

Preparació

Pas 1º

Peleu les cebes i tallar a daus molt petits. Peleu també els cogombres,
eliminant les llavors i tallar en daus molt petits. Tallar els
tomàquets, buidar, eliminar les llavors i tallar-los en daus molt
petits. Tallar els cogombres en daus.

Pas 2º

Barrejar les hortalisses tallades a daus en un recipient, afegir-hi les tàperes,
l'estragó picat, el julivert, la mostassa, l'oli, el vinagre i
salpebreu-ho. Barrejar bé tot, tapar-lo bé i deixar-lo reposar a la
nevera durant 24 hores.

Pas 3º

Servir acompanyant una amanida, una carn grill o un peix al grill. És aconsellable servir-lo amb vi fred, de preferència rosat.

No hay comentarios: