Ingredients
* 150 g de cebes
* 400 g de tomàquets
* 200 g de cogombres
* 1 pebrot vermell (d'uns 150 g)
* 100 g de cogombres (en vinagre)
* 100 gr tàperes (en vinagre)
* 1 culleradeta d'estragó picat
* 2 dl oli d'oliva verge
* 1 / 2 dl vinagre de vi
* 4 cullerades soperes de mostassa forta
* Sal, pebre
* 1 mica de Condiment de All i Julivert
Preparació
* 150 g de cebes
* 400 g de tomàquets
* 200 g de cogombres
* 1 pebrot vermell (d'uns 150 g)
* 100 g de cogombres (en vinagre)
* 100 gr tàperes (en vinagre)
* 1 culleradeta d'estragó picat
* 2 dl oli d'oliva verge
* 1 / 2 dl vinagre de vi
* 4 cullerades soperes de mostassa forta
* Sal, pebre
* 1 mica de Condiment de All i Julivert
Preparació
Pas 1º
Peleu les cebes i tallar a daus molt petits. Peleu també els cogombres,
eliminant les llavors i tallar en daus molt petits. Tallar els
tomàquets, buidar, eliminar les llavors i tallar-los en daus molt
petits. Tallar els cogombres en daus.
Pas 2º
Barrejar les hortalisses tallades a daus en un recipient, afegir-hi les tàperes,
l'estragó picat, el julivert, la mostassa, l'oli, el vinagre i
salpebreu-ho. Barrejar bé tot, tapar-lo bé i deixar-lo reposar a la
nevera durant 24 hores.
l'estragó picat, el julivert, la mostassa, l'oli, el vinagre i
salpebreu-ho. Barrejar bé tot, tapar-lo bé i deixar-lo reposar a la
nevera durant 24 hores.
No hay comentarios:
Publicar un comentario