Ingredients
* 1 espatlla de xai
* 2 cebes
* 3 tomàquets
* 4 grans d'all
* 2 carxofes
* 2 pastanagues
* 12 cols de Brussel
* 200 ml.de vi blanc sec
* 1 llesca de pa torrat
* 12 ametlles torrades
* Una branqueta de julivert
* 1 tassa de farina
* 4 cullerades d'oli d'oliva
* Pebre
* 2 pastilas de Brou de Carn
Preparació
* 1 espatlla de xai
* 2 cebes
* 3 tomàquets
* 4 grans d'all
* 2 carxofes
* 2 pastanagues
* 12 cols de Brussel
* 200 ml.de vi blanc sec
* 1 llesca de pa torrat
* 12 ametlles torrades
* Una branqueta de julivert
* 1 tassa de farina
* 4 cullerades d'oli d'oliva
* Pebre
* 2 pastilas de Brou de Carn
Preparació
Pas 1º
Tallar l'espatlla de xai en quatre trossos i deixar-los macerar 8 horesen una font amb les cebes trossejades, les dents d'all picats, els
tomàquets pelats i trossejats, i el vi. Mentrestant, coure 2 minuts les
pastanagues, les cols i les carxofes, per separat, en aigua bullint
salada i reservar.
Pas 2º
Passat el temps de maceració de la carn, assaonar amb la pastilla deBrou de Carn, enfarinar i fregir en una cassola amb l'oli. Quan la carn
estigui lleugerament daurada, retirar de la cassola, i fer un sofregit
en el mateix oli, amb les hortalisses de la maceració escorregudes.
Pas 3º
Triturar el sofregit, abocar-lo de nou a la cassola i afegir els trossos de xai. Deixar coure lentament uns 30 minuts. Quan la carn comenci a estar
tendra, incorporar les pastanagues, les cols i les carxofes, i passats
10 minuts afegir una picada preparada amb les ametlles, la llesca de pa
i el julivert. Rectifiqueu de sal, coure 5 minuts més, apartar del foc i servir.
tendra, incorporar les pastanagues, les cols i les carxofes, i passats
10 minuts afegir una picada preparada amb les ametlles, la llesca de pa
i el julivert. Rectifiqueu de sal, coure 5 minuts més, apartar del foc i servir.
No hay comentarios:
Publicar un comentario