lunes, 24 de agosto de 2009

CLOÏSSES AMB SALSA VERDA

Receta de Receta de Almejas en salsa verde

Ingredients

* 1 / 2 kg de cloïsses
* 3 grans d'all
* 1 gotet de vi blanc
* 1 cullerada de farina
* Julivert picat
* 1 / 4 litre de Brou de Peix
* Oli d'oliva
* Bitxo (opcional)

Preparació

Pas 1º

En una cassola es posa a escalfar l'oli i s'afegeixen els grans d'all
laminats, si es volen una mica picants afegir també el bitxo.

Pas 2º

Tirar una cullerada de farina, fregint mentre es remou sense que arribi
a torrar, abocar el gotet de vi blanc i deixar evaporar, afegir el Brou
de Peix mentre seguim remenant fins que la salsa obtingui la
consistència desitjada, llavors empolvoreu amb el julivert picat.

Pas 3º

Quan la salsa aquest bullint, afegir les cloïsses descartant totes aquelles
que estiguin trencades o no s'hagin tancat al manipular-les. Esperar
que s'obrin amb un petit bull i servir directament a la taula, no
consumint cap cloïssa que romangui tancada. Nota: És important que les
cloïsses no estiguin massa temps coent.

No hay comentarios: