* 1 / 2 kg de cloïsses
* 3 grans d'all
* 1 gotet de vi blanc
* 1 cullerada de farina
* Julivert picat
* 1 / 4 litre de Brou de Peix
* Oli d'oliva
* Bitxo (opcional)
Preparació
Pas 1º
En una cassola es posa a escalfar l'oli i s'afegeixen els grans d'alllaminats, si es volen una mica picants afegir també el bitxo.
Pas 2º
Tirar una cullerada de farina, fregint mentre es remou sense que arribia torrar, abocar el gotet de vi blanc i deixar evaporar, afegir el Brou
de Peix mentre seguim remenant fins que la salsa obtingui la
consistència desitjada, llavors empolvoreu amb el julivert picat.
Pas 3º
Quan la salsa aquest bullint, afegir les cloïsses descartant totes aquellesque estiguin trencades o no s'hagin tancat al manipular-les. Esperar
que s'obrin amb un petit bull i servir directament a la taula, no
consumint cap cloïssa que romangui tancada. Nota: És important que les
cloïsses no estiguin massa temps coent.
No hay comentarios:
Publicar un comentario