* 1 / 2 kg de cloïsses
* 3 grans d'all
* 1 gotet de vi blanc
* 1 cullerada de farina
* Julivert picat
* 1 / 4 litre de Brou de Peix
* Oli d'oliva
* Bitxo (opcional)
Preparació
Pas 1º
laminats, si es volen una mica picants afegir també el bitxo.
Pas 2º
a torrar, abocar el gotet de vi blanc i deixar evaporar, afegir el Brou
de Peix mentre seguim remenant fins que la salsa obtingui la
consistència desitjada, llavors empolvoreu amb el julivert picat.
Pas 3º
que estiguin trencades o no s'hagin tancat al manipular-les. Esperar
que s'obrin amb un petit bull i servir directament a la taula, no
consumint cap cloïssa que romangui tancada. Nota: És important que les
cloïsses no estiguin massa temps coent.
No hay comentarios:
Publicar un comentario