Ingredients
* 1 làmina de pasta fullada
* 3 ous
* 1 pot de llet condensada de 370 g
* 3 llimones
Preparació
Pas 1º
Rentar les llimones, assecar i ratllar la pell procurant evitar l part blanca. Esprémer el suc de les llimones i colar.
Folrar un motlle rodó per a pastissos amb la pasta de full, cobrir amb
un full de paper d'alumini o sulfuritzat i omplir-lo amb un grapat de
llegums seques perquè la massa no es deformi durant la cocció.
Pas 2º
Passar el rodet per les vores del motlle per retallar la massa sobrant i coure
al forn, preescalfat a 180 º C, durant 10 minuts.
Pas 3º
Separar les clares de les rovells i barrejar els rovells amb la llet
condensada, la ratlladura de llimona i el suc, fins aconseguir una
crema fina. Batre les clares a punt de neu forta.
Pas 4º
Afegir les clares a la crema de llimona, poc a poc i delicadament.
Abocar la barreja sobre la pasta de full i coure al forn, a 180 º C,
durant 20-25 minuts fins que es dori lleugerament. Retirar el pastís
del forn i deixar que es refredi abans de servir.
No hay comentarios:
Publicar un comentario