jueves, 16 de julio de 2009

TARTA DE LLIMONA

Receta de Receta de Tarta de limón

Ingredients

* 1 làmina de pasta fullada
* 3 ous
* 1 pot de llet condensada de 370 g
* 3 llimones

Preparació

Pas 1º


Rentar les llimones, assecar i ratllar la pell procurant evitar l part blanca. Esprémer el suc de les llimones i colar.

Folrar un motlle rodó per a pastissos amb la pasta de full, cobrir amb
un full de paper d'alumini o sulfuritzat i omplir-lo amb un grapat de
llegums seques perquè la massa no es deformi durant la cocció.


Pas 2º



Passar el rodet per les vores del motlle per retallar la massa sobrant i coure
al forn, preescalfat a 180 º C, durant 10 minuts.



Pas 3º


Separar les clares de les rovells i barrejar els rovells amb la llet
condensada, la ratlladura de llimona i el suc, fins aconseguir una
crema fina. Batre les clares a punt de neu forta.


Pas 4º


Afegir les clares a la crema de llimona, poc a poc i delicadament.
Abocar la barreja sobre la pasta de full i coure al forn, a 180 º C,
durant 20-25 minuts fins que es dori lleugerament. Retirar el pastís
del forn i deixar que es refredi abans de servir.

No hay comentarios: