viernes, 10 de julio de 2009

GALIANO O GASPATXO DE PASTOR

Receta de Receta de Galianos o gazpachos de pastor

Ingredients

* 1 perdiu
* 200 gr.de llebre
* 200 gr.de gallina
* 200 gr.de conill
* 1 cullerada de pebre vermell dolç
* Pa del dia anterior
* 4 cullerades d'oli d'oliva
* Pebre
* 1 pastilla de brou de Pollastre



Preparació



Pas 1º



Netejar i tallar en trossos grans, la perdiu, la llebre, el conill i la
gallina. Introduir dins d'una cassola, cobriu-los amb aigua i portar a
ebullició a foc fort. Quan comenci a bullir, baixar el foc, salar
lleugerament i coure a foc lent durant 2-3 hores.


Pas 2º



Acabada la cocció, colar el brou, desossar la carn i esmicolar en trossos
petits. Abocar l'oli i el pebre vermell en una altra cassola i escalfar.


Pas 3º



Afegir el brou de la cocció, assaonar amb una mica de la pastilla de brou de Pollastre i coure fins que trenqui el bull. Afegir el pa a trossets i
deixar bullir durant 20 minuts, remenant cada 5 minuts perquè no
s'enganxi. Incorporar les carns, deixar coure 5 minuts més i servir.

No hay comentarios: