viernes, 10 de julio de 2009

GASPATXO ANDALÚS

Receta de Receta de Gazpacho andaluz

Ingredients

* 1 llauna Tomàquet Natural a Trossos
* 1.-2. dent d'all
* 1 ceba
* 1 trosset de cogombre
* 1 pebrot verd
* 1 pebrot vermell
* 3 llesques de pa
* Un raig de vinagre
* 1 / 2 litre d'aigua freda, aprox
* 1 gotet d'oli d'oliva
* Una pastilla de brou de verdures
* 4 tomàquets vermells

Preparació


Pas 1º



Pela els ingredients a excepció del cogombre (deixant una mica de pell, no repeteix) i trituralos tots juntament amb la llauna de Tomàquet Natural
a Trossos i amb el pa remullat aigua freda (menys l'oli i el vinagre).
Quan tot estigui ben batut, afegeix el vinagre i barreja.



Pas 2º


Per últim incorpora l'oli al gust i assaonar amb la pastilla de Brou de Verdures, esmicolat i bat tot de nou. Guarda a la nevera i serveix molt fred, pots posar uns glaçons de gel, just en el moment de servir.

No hay comentarios: