Ingredients (4 persones)
- 1 quilo de crancs de riu.
- 100 grams de ceba.
- 2 tomàquets madurs.
- 3 grans d'all.
- 1 bitxo.
- 1 copa de brandi
- 1 decilitre d'oli d'oliva.
- Sal
Com s´elabora:
En abundant aigua bullint amb sal, coure els crancs fins que es posin vermells.
En una cassola escalfem l'oli i sofregirem la ceba tallada en
brounoisse (picadito a quadradet petit), afegim els alls filetejat, el
tomàquet trossejat i el bitxo. Quan la verdura estigui blandit afegim el brandi i la sal i deixem cuinar durant 10 minuts més. Triturem la verdures fins a formar una salsa fina. Afegim els crancs a la salsa i deixem que cogui tot junt durant 5 minuts. Podem menjar a l'instant però saben millor si els guardem a la nevera d'un dia per l'altre perquè defineix millor el seu sabor.
En una cassola escalfem l'oli i sofregirem la ceba tallada en
brounoisse (picadito a quadradet petit), afegim els alls filetejat, el
tomàquet trossejat i el bitxo. Quan la verdura estigui blandit afegim el brandi i la sal i deixem cuinar durant 10 minuts més. Triturem la verdures fins a formar una salsa fina. Afegim els crancs a la salsa i deixem que cogui tot junt durant 5 minuts. Podem menjar a l'instant però saben millor si els guardem a la nevera d'un dia per l'altre perquè defineix millor el seu sabor.
No hay comentarios:
Publicar un comentario