Ingredients (4 persones)
- 2 pits de gall d'indi.
- 8 espàrrecs de marge.
- 200 grams de xampinyons.
- 2 dents d'all.
- 1 decilitre de vi dolç.
- 4 cullerades d'oli d'oliva.
- 4 patates.
- 1 ceba.
- 1 decilitre d'oli d'oliva.
- Sal
Com s´elabora:
Filets els pits de gall d'indi. Omplim els pits els espàrrecs de marge i els xampinyons, lleugerament saltats en una paella, amb oli d'oliva i una dent d'all. Les brides (les Ataman) i les passem per la paella fins que estiguin daurades per fora i cuinades per dins. Desglasamos la paella on hem cuinat els pits amb una mica de vi dolç i deixem reduir fins que espesseixi lasalsa. Posem a punt de sal. Aquesta serà la salsa d'acompanyament, amb unes patates pelades i tallades a rodanxes gruixudes, cuinats a foc suau amb quatre cullerades d'oli d'oliva i amb una mica de ceba, tallada a tires fines.
No hay comentarios:
Publicar un comentario