Ingredients (4 persones)
- 4 filets de Panga.
- 2 carbassons.
- 2 tomàquets madurs.
- 1 pebrot vermell.
- 1 pebrot verd.
- 1 ceba.
- 4 grans d'all.
- Julivert picat.
- Oli.
- Sal
Com s´elabora:
En un cassó amb aigua calenta escaldats els dos tomàquets per pelar amb facilitat i reservar-los. Tallem a daus els carbassons, el pebrot i elstomàquets, piquem la ceba i l'all en làmines. Un cop picada la verdura,
la col loquem en una cassola amb 6 cullerades d'oli d'oliva i
condimentats amb sal. Ofegueu durant 20 minuts a foc suau fins que la
verdura estigui cuinada. Posem a punt de sal i reservem.
Posem els filets de Panga en un recipient (untat amb oli d'oliva) que sigui
apte per al forn. Els posem sal i introduïm a 170 º C, en el forn
preescalfat, durant 20 minuts.
Col·loquem la verdura cuinada, sobre el Panga i introduïm en el forn durant 3 minuts. Servim el Panga juntament amb la samfaina, amb una mica de julivert picat i una salsa de tomàquet d'acompanyament.
No hay comentarios:
Publicar un comentario