Ingredients
* 8 flors de carbassó
* 350 gr.de higaditos de pollastre
* 50 gr.de mantega
* 1 ceba vermella
* 1 copa de brandi
* Unes fulles d'enciam
* Una mica de pastilla de brou de Pollastre
* Pebre
Per al Chutney:
* 400 gr.de maduixots i gerds
* 100 gr.de panses Corinto
* 1 culleradeta de gingebre ratllat
* 1 cullerada de coriandre mòlt
* 1 cullerada de llavors de mostassa
* 2 beines d'anís estrellat
* 125 gr.de vinagre de poma
* 200 gr.de sucre morè
* Una mica de pastilla de brou de Pollastre
* Pebre
Preparació
* 350 gr.de higaditos de pollastre
* 50 gr.de mantega
* 1 ceba vermella
* 1 copa de brandi
* Unes fulles d'enciam
* Una mica de pastilla de brou de Pollastre
* Pebre
Per al Chutney:
* 400 gr.de maduixots i gerds
* 100 gr.de panses Corinto
* 1 culleradeta de gingebre ratllat
* 1 cullerada de coriandre mòlt
* 1 cullerada de llavors de mostassa
* 2 beines d'anís estrellat
* 125 gr.de vinagre de poma
* 200 gr.de sucre morè
* Una mica de pastilla de brou de Pollastre
* Pebre
Preparació
Pas 1º
Introduir en un bol els maduixots rentats i trossejats, els gerds i les panses, afegir el vinagre i el sucre i deixar macerar 3 hores. Abocar la barreja en un cassó, afegir les espècies, assaonar amb la pastilla de Brou de Pollastre i deixar coure lentament uns 40 minuts o fins que espesseixi, remenant suaument de tant en tant.
Pas 2º
Sofregir la ceba picada amb 30 g de mantega, afegir-hi els fetges depollastre, assaonar amb la pastilla de Brou de Pollastre i coure 2 minuts.
Flambe amb el brandi i apartar del foc. Quan els fetges estiguin tebis,
triturar i passar per un tamís. Barrejar amb la resta de la mantega
esto-ven.
Pas 3º
Retirar el pistil de les flors de carbassó i rentar delicadament amb aigua
freda. Omplir amb la mousse de higaditos i coure al vapor de 8 a 10
minuts. Servir les flors de carbassó acompanyades del chutney i les
fulles d'enciam.
freda. Omplir amb la mousse de higaditos i coure al vapor de 8 a 10
minuts. Servir les flors de carbassó acompanyades del chutney i les
fulles d'enciam.
No hay comentarios:
Publicar un comentario