viernes, 3 de julio de 2009

FLORS DE CARBASSÓ PLENA DE MOUSSE DE AVE AMB CHUTNEY DE FRUITS VERMELLES

Receta de Receta de Flor de calabacín rellena de mousse de ave con chutney de frutos rojos

Ingredients

* 8 flors de carbassó
* 350 gr.de higaditos de pollastre
* 50 gr.de mantega
* 1 ceba vermella
* 1 copa de brandi
* Unes fulles d'enciam
* Una mica de pastilla de brou de Pollastre
* Pebre

Per al Chutney:

* 400 gr.de maduixots i gerds
* 100 gr.de panses Corinto
* 1 culleradeta de gingebre ratllat
* 1 cullerada de coriandre mòlt
* 1 cullerada de llavors de mostassa
* 2 beines d'anís estrellat
* 125 gr.de vinagre de poma
* 200 gr.de sucre morè
* Una mica de pastilla de brou de Pollastre
* Pebre

Preparació

Pas 1º

Introduir en un bol els maduixots rentats i trossejats, els gerds i les panses, afegir el vinagre i el sucre i deixar macerar 3 hores. Abocar la barreja en un cassó, afegir les espècies, assaonar amb la pastilla de Brou de Pollastre i deixar coure lentament uns 40 minuts o fins que espesseixi, remenant suaument de tant en tant.

Pas 2º

Sofregir la ceba picada amb 30 g de mantega, afegir-hi els fetges de
pollastre, assaonar amb la pastilla de Brou de Pollastre i coure 2 minuts.
Flambe amb el brandi i apartar del foc. Quan els fetges estiguin tebis,
triturar i passar per un tamís. Barrejar amb la resta de la mantega
esto-ven.

Pas 3º



Retirar el pistil de les flors de carbassó i rentar delicadament amb aigua
freda. Omplir amb la mousse de higaditos i coure al vapor de 8 a 10
minuts. Servir les flors de carbassó acompanyades del chutney i les
fulles d'enciam.

No hay comentarios: