jueves, 2 de julio de 2009

CASSOLA DE BACALLÀ FRESC A LA PORTUGUESA

Receta de Receta de Cazuela de bacalao fresco a la portuguesa

Ingredients

* 1 kg.de bacallà fresc a rodanxes gruixudes
* 1 ceba
* 3 patates
* 1 fulla de llorer
* 1 ou
* 1 cullerada de julivert
* 1 tassa de farina
* Un rajolí d'oli d'oliva
* 2 pastillasde Brou de Peix

Preparació

Pas 1º

Abocar aigua dins d'una cassola al foc amb el llorer i un raig d'oli (només la
suficient per a cobrir en el seu moment les patates i el bacallà). Quan
comenci a bullir introduir la ceba tallada en quatre trossos,
condimentar amb una pastilla de brou de peix i coure durant 5 minuts.
Afegir les patates cascades en trossos una mica grans i prosseguir la
cocció uns 20 minuts més.

Pas 2º

Assaoneu les rodanxes de bacallà amb una pastilla de brou de peix, enfarinar
lleugerament i col locar-les en la cassola. Quan comencin a canviar de
color, donar-los la volta amb cura, tapar la cassola i moure suaument
de forma circular perquè pugui lligar l'aigua amb la farina.

Pas 3º

El peix haurà coure poc temps, uns 10 minuts en total, i sense deixar
que l'aigua de la cocció bulli amb força. A part, batre l'ou,
barrejar-lo amb el julivert picat i incorporar a la cassola quan hagi
acabat la cocció, removent una altra vegada de forma circular. Servir
de seguida.

No hay comentarios: