Ingredients
* 500 gr.de musclos
* 200 gr.de salmó sense pell
* 200 gr.de gambes pelades
* 2 Ceba mitjanes
* 1 copeta de vi blanc
* 20 gr.de farina
* 1 / 4 litre de llet
* 1 / 4 litre de Brou de Peix
* Formatge ratllat
* Oli
Preparació
* 200 gr.de salmó sense pell
* 200 gr.de gambes pelades
* 2 Ceba mitjanes
* 1 copeta de vi blanc
* 20 gr.de farina
* 1 / 4 litre de llet
* 1 / 4 litre de Brou de Peix
* Formatge ratllat
* Oli
Preparació
Pas 1º
Ofegar la Ceba a Trossos una mica petits. Afegir el vi i deixar reduir. Afegir
els musclos nets i el salmó. Tapar i coure fins que s'obrin els
musclos. Reservar el brou.
els musclos nets i el salmó. Tapar i coure fins que s'obrin els
musclos. Reservar el brou.
Pas 2º
Salteu les gambes en oli. Retirar i reservar. Afegir la farina i coure uns
minuts. Incorporar a poc a poc el brou de Peix , la llet i el brou colat de coure el peix.
Remenar per tal que no quedin grumolls.
minuts. Incorporar a poc a poc el brou de Peix , la llet i el brou colat de coure el peix.
Remenar per tal que no quedin grumolls.
Pas 3º
Trossejar el salmó, els musclos i les gambes, afegir a la salsa preparada.
Barrejar bé, omplir les closques i espolseu amb formatge ratllat i unes
nous de mantega. Gratinar i servir de seguida.
Barrejar bé, omplir les closques i espolseu amb formatge ratllat i unes
nous de mantega. Gratinar i servir de seguida.
No hay comentarios:
Publicar un comentario