jueves, 2 de julio de 2009

CONCHA DE PEIX

Receta de Receta de Conchas de pescado

Ingredients

* 500 gr.de musclos
* 200 gr.de salmó sense pell
* 200 gr.de gambes pelades
* 2 Ceba mitjanes
* 1 copeta de vi blanc
* 20 gr.de farina
* 1 / 4 litre de llet
* 1 / 4 litre de Brou de Peix
* Formatge ratllat
* Oli

Preparació

Pas 1º

Ofegar la Ceba a Trossos una mica petits. Afegir el vi i deixar reduir. Afegir
els musclos nets i el salmó. Tapar i coure fins que s'obrin els
musclos. Reservar el brou.

Pas 2º

Salteu les gambes en oli. Retirar i reservar. Afegir la farina i coure uns
minuts. Incorporar a poc a poc el brou de Peix , la llet i el brou colat de coure el peix.
Remenar per tal que no quedin grumolls.

Pas 3º

Trossejar el salmó, els musclos i les gambes, afegir a la salsa preparada.
Barrejar bé, omplir les closques i espolseu amb formatge ratllat i unes
nous de mantega. Gratinar i servir de seguida.

No hay comentarios: