jueves, 2 de julio de 2009

ÀNEC CARAMELIZAT AL POMELO

Receta de Receta de Pato caramelizado al pomelo

Ingredients

* 1 ànec

Per a l'adob:

* 2 cullerades de farigola
* 2 cullerades d'orenga
* 1 culleradeta de mel
* 1 / 2 culleradeta de pebre blanc
* 3 cullerades de suc de pomelo
* 1 / 2 vasode oli d'oliva
* 2 pomelos
* 2 pastilles de brou de Pollastre

Per caramelitzar l'ànec:

* 2 cullerades de mel
* 1 cullerada de salsa de soja
* 2 cullerades de xerès

Preparació

Pas 1º

Col·locar en un recipient, la farigola, l'orenga, la mel, el pebre, l'oli
d'oliva, 2 cullerades de pell ratllada d'un pomelo i 3 cullerades del
seu suc i batre fins a formar una salsa homogènia. Introduir l'ànec en
una safata una mica fonda i Rocío per dins i per fora amb la preparació
anterior. Deixar reposar 2 o 3 hores en un lloc fresc.

Paso 2º

Barrejar la mel amb la salsa de soja i el xères i reservar.
Passat el temps de repòs, escórrer l'ànec de l'adob, assaonar per dins i per fora amb la
pastilla de Brou de Pollastre, col·locar sobre una font i rostir-lo al
forn, preescalfat a 180 º C, fins que estigui tendre, regant de tant en
tant , amb el suc de l'adob.

Paso 3º


Retirar del forn i trinxat en trossos no molt grans eliminant l'excés
d'ossos i greixos. Al servir, pinzell cada tros amb la mescla de mel i
soja i escalfar de nou en el forn pintar cada vegada que ho vegem sec.
Servir acompanyat del pomelo restant tallat en gallons al viu.

No hay comentarios: