miércoles, 1 de julio de 2009

SALTEJAT DE CARN AMB VERDURES I BOLETS XINA

Receta de Receta de Salteado de carne con verduras y setas chinas

Ingredients

* 1 filet de porc
* 1 pastilla de Brou de Carn
* 1 / 2 col xinesa o normal
* 2 pastanagues
* 3 ceballots
* 12 espàrrecs de marge
* 100 gr. de soja germinada
* 150 gr. de bolets shiitake (o xampinyons)
* 1 culleradeta de gingebre ratllat
* 1 cullerada de salsa de soja
* 1 / 2 llimona
* 6 cullerades d'oli d'oliva

Preparació

Pas 1º

Talleu la carn a daus regulars, assaonar amb la pastilla de Brou de Carn i col·locar en un recipient fons. Amanir amb el suc de llimona i la
pell ratllada, el gingebre, la salsa de soja i una cullerada d'oli.
Barrejar bé i deixar marinar.

Pas 2º

Eliminar la part més dura de la tija dels espàrrecs i trossejar.
Netejar les cebes i talleu al biaix. Rentar els bolets i talleu-les en
làmines. Peleu les pastanagues i talleu-les en juliana fina juntament
amb la col neta. Escorreu la carn i reservar la marinada. Escalfar 2
cullerades d'oli en una cassola fonda o un wok i saltejar la carn
durant 3 minuts. Retirar i reservar.

Pas 3º

Afegir l'oli restant, incorporar les cebes, els espàrrecs i les pastanagues i
saltejar 3 minuts. Afegir els bolets, la col i els brots de soja i,
passats uns altres 3 minuts, afegir la carn i el suc de la marinada.
Remenar, escalfar tot junt un parell de minuts, rectificar de sal i
servir.

No hay comentarios: