miércoles, 1 de julio de 2009

SALTEJAT ORIENTAL AMB GENGIBRE FRESC

Receta de Receta de Salteado oriental con jengibre fresco

Ingredients

* 200 gr.de col xinesa
* 4 ceballots tendres
* 200 gr.de panotxes de blat de moro petites
* 200 gr.de brots de soja
* 2 pastanagues
* 2 culleradetes de gingebre fresc ratllat
* 2 cullerades de salsa de soja
* El suc de llima i la pell ratllada de llima
* 2 cullerades de celiandre picat o julivert
* 2 cullerades d'oli
* Una mica de pastilla Brou de Verdures

Preparació

Pas 1º

Netejar les cebes i talleu-les en rodanxes gruixudes. Peleu les pastanagues i
talleu a tires. Netejar la col i talleu en juliana.

Pas 2º

Ratllar el gingebre i la pell de la llima i esprémer el suc de la meitat
d'aquesta. Col locar el wok o cassola ona, en el foc. Quan comenci a
estar calenta, afegir l'oli i esperar que comenci a fumejar.

Pas 3º

Saltejar les cebes i les pastanagues amb el gingebre durant 1 o 2 minuts
remenant enèrgicament amb una cullera de fusta. Afegir el blat de moro
i salteu 30 segons, remenant constantment, assaonar amb una mica de
pastilla de Brou de Verdures.

Pas 4º

Saltejar les cebes i les pastanagues amb el gingebre durant 1 o 2 minuts
remenant enèrgicament amb una cullera de fusta. Afegir el blat de moro
i salteu 30 segons, remenant constantment, assaonar amb una mica de
pastilla de Brou de Verdures.

No hay comentarios: