martes, 16 de junio de 2009

SALSA D´ORENGA



Ingredients (4 persones)

4 cullerades d'oli d'oliva verge.
1 cullerada de margarina.
1 cullerada d'orenga sec mòlt.
1 tassa de vi blanc.
1 got d'aigua.
1 got de nata per cuinar.
Sal al gust.

Com s'elabora:

Posem a escalfar l'oli, al costat de la margarina en una paella i quan
encara no estigui molt calent, afegim l'orenga i sofregirem uns segons.

A continuació afegim el vi blanc, deixant que s'evapori el vi.
Per últim afegim el got d'aigua, el got de nata per cuinar i la sal al gust.
Deixem consumir la salsa a la meitat fins que tingui una mica de consistència.
Aquesta salsa és ideal per acompanyar peixos de roca rostits o cuinats a la planxa.

Comentari dietètic

Suggerent salsa que combina a la perfecció amb aliments de sabors suaus
com peixos blancs, carn de pollastre o de gall d'indi, de manera que
dóna un toc diferent al plat.

No hay comentarios: