Ingredients (4 persones)
1 llauna de pebrots del piquillo.
1 dent d'all.
6 cullerades d'oli d'oliva.
1 decilitre de llet de soja o de llet de vaca desnatada.
1 sacarina o edulcorant.
Sal
Com s'elabora:
En una paella amb 2 cullerades d'oli d'oliva enrossiu la dent d'all pelat.
Un cop daurat la dent d'all afegim els pebrots del piquillo escorreguts
dels sucs de la conserva. Posem a punt de sal i afegim una sacarina o
una culleradeta de edulcorant. Tirem els pebrots amb el dent d'all i
els sucs de l'saltat en un got de batedora i amb ajuda d'una batedora
triturem afegint les 4 cullerades d'oli d'oliva restants i la llet de
soja o de llet desnatada fins a formar una crema fina i homogènia .
Posem de nou a punt de sal si fos necessari i reservem a la nevera fins el moment de ser utilitzada.
Es pot consumir a temperatura ambient o freda o calenta i és una salsa
d'acompanyament ideal per a peixos, carns i verdures rostides.
Comentari dietètic
La salsa fina de pebrots del piquillo és un acompanyament perfecte per
a qualsevol tipus de carn, peixos blancs i pebrots farcits.
No hay comentarios:
Publicar un comentario