jueves, 4 de junio de 2009

RAP AMB SALSA DE BOLETS



Ingredients (4 persones)
  • 600 grams de cua de rap.
  • 4 cullerades d'oli d'oliva.
  • Sal
  • 1 culleradeta de pebre vermell dolç.
  • 1 rameta de julivert picat.
Per a la salsa de bolets
  • 500 grams de bolets.
  • 1 ceba.
  • 2 dents d'all.
  • 2 decilitres de nata líquida.
Com s'elabora

Netegem el rap i preparem només la cua neta de la telilla que la
recobreix i de la pell, untada d'oli d'oliva i amb una mica de sal.
Assamès al forn preescalfat a 200 º C durant 15 minuts.
Un cop rostida la cua de rap, traiem l'os central i tallem en daus regulars.
Reservem en lloc calent.
Per a la salsa, tallem la ceba i l'all en brounoisse (picat en quadradet petit).
En una paella amb una mica d'oli d'oliva escalfat a foc suau fins que es dauri la ceba i l'all.
A continuació afegim els bolets trossejades en tires i deixem cuinar tot el conjunt a foc suau.
Quan estiguin tendres els bolets afegim la nata líquida.
Donem un bull, posem a punt de sal i traiem del foc a la salsa de bolets.

Aquesta salsa es pot triturar fins que quedi una fina o també es pot
servir acompanyant el rap amb la salsa però els bolets sense triturar.

Col loquem al plat la salsa de bolets i sobre aquesta els cubs de rap
amb una mica de pebre vermell dolç, julivert empolvorat i sal.

No hay comentarios: