Ingredients (4 persones)
Com s'elabora:
Pelem les patates i les tallem a rodanxes fines.
Fregiu les patates en abundant oli amb una mica de sal i reservem.
Tallem els carbassons també a rodanxes, els rentem sense pelar i
els fem a la planxa (en una paella antiadherent amb poc oli i posant el
punt de sal quan l'aliment està cuinat).
Un cop cuinat el carbassó, el col loquem sobre de les patates (fent capes).
Tallem les albergínies a rodanxes sense pelar i les deixem en un colador amb sal perquè deixin anar l'aigua.
Posteriorment rentem les rodanxes d'albergínia amb aigua freda,
les assequem amb un drap net de cuina i les cuinem a la planxa de la
mateixa manera que hem cuinat anteriorment els carbassons.
Una vegada cuinades les rodanxes d'albergínia, les col loquem sobre les patates i els carbassons.
Tallem els pebrots a rodanxes i els sofregirem amb una mica de sal.
Els col loquem damunt de tots els altres ingredients.
Escaldats els tomàquets 2 minuts en aigua bullint, els peleu, les traiem les llavors i els tallem a trossos.
Sofres el tomàquet a la mateixa paella dels pebrots amb una mica
d'oli traient l'excés de greix abans. Es sofregeix a foc lent, es
assaonar i quan està llest s'aboca per sobre de tot l'anterior.
Netegem els peixet, les traiem el cap i la panxa si són molt
grans, i si no es deixen sencers, salamos, enfarinats i fríemos en el
mateix oli de la resta de la verdura.
Quan estiguin fregits els col loquem damunt de les verdures.
- 1 quilo de patates.
- 2 carbassons.
- 2 albergínies.
- 3 pebrots verds.
- ½ quilo de tomàquets madurs.
- 4 sardines.
- 3 decilitres d'oli d'oliva.
- Sal
Com s'elabora:
Pelem les patates i les tallem a rodanxes fines.
Fregiu les patates en abundant oli amb una mica de sal i reservem.
Tallem els carbassons també a rodanxes, els rentem sense pelar i
els fem a la planxa (en una paella antiadherent amb poc oli i posant el
punt de sal quan l'aliment està cuinat).
Un cop cuinat el carbassó, el col loquem sobre de les patates (fent capes).
Tallem les albergínies a rodanxes sense pelar i les deixem en un colador amb sal perquè deixin anar l'aigua.
Posteriorment rentem les rodanxes d'albergínia amb aigua freda,
les assequem amb un drap net de cuina i les cuinem a la planxa de la
mateixa manera que hem cuinat anteriorment els carbassons.
Una vegada cuinades les rodanxes d'albergínia, les col loquem sobre les patates i els carbassons.
Tallem els pebrots a rodanxes i els sofregirem amb una mica de sal.
Els col loquem damunt de tots els altres ingredients.
Escaldats els tomàquets 2 minuts en aigua bullint, els peleu, les traiem les llavors i els tallem a trossos.
Sofres el tomàquet a la mateixa paella dels pebrots amb una mica
d'oli traient l'excés de greix abans. Es sofregeix a foc lent, es
assaonar i quan està llest s'aboca per sobre de tot l'anterior.
Netegem els peixet, les traiem el cap i la panxa si són molt
grans, i si no es deixen sencers, salamos, enfarinats i fríemos en el
mateix oli de la resta de la verdura.
Quan estiguin fregits els col loquem damunt de les verdures.
No hay comentarios:
Publicar un comentario