jueves, 4 de junio de 2009

GELAT DE IOGURT AMB SABOR A CAFÈ




Ingredients (4 persones)
  • 400 grams de iogurt natural.
  • 100 mil.lilitres de llet.
  • 100 grams de mel
  • 52 grams de sucre moreno.
  • 50 grams de cafè soluble.
  • 100 grams de melmelada de gerds.
Com s'elabora

Escalfem la llet, la mel, el cafè soluble i el sucre, tot junt.
Una vegada dissolta la barreja la deixem refredar.
En un recipient a part, batimos el iogurt i anem afegint a poc a poc la barreja anterior fins que quedi homogènia.
Passem la barreja a un recipient que serveixi per a la congelació i congelador fins que prengui consistència.
De tant en tant traiem el recipient del congelador i remeneu el gelat per evitar que es formin cristalitos de gel.

Un cop congelat el gelat traiem unes boles i servim en copes amples
acompanyat d'uns fideus de cafè i una salsa de gerds elaborades amb
melmelada de gerds alleugerida amb una mica d'aigua.

No hay comentarios: