martes, 16 de junio de 2009

AMANIDA DE BOLETS I ALLS TENDRES AMB SALMÓ I VINAGRETA DE FESTUCS


Ingredients (4 persones)

Unes fulles d'enciams variades (escarola, endívies, enciam
fulla de roure).
Un manat de brots d'alls tendres tiernos.
250 grams de bolets.
4 talls de salmó ahumado.
4 cullerades d'oli d'oliva.
Sal.

Vinagreta de festucs:

6 cullerades d'oli d'oliva.
2 cullerades de vinagre de sidra.
40 grams de festucs pelats.
Sal.

Com s'elabora:

Renteu els enciams i després de trossejar amb les mans, les assequem i les
reservem. Netegem i trossejats els bolets amb les mans. En una paella
gran posem dues cullerades d'oli al foc i quan estigui calent saltejats
els alls tendres rentats i trossejats, a foc fort remenant fins que es
ablanden. Posteriormente agreguem els bolets amb una mica de sal i dues
cullerades d'oli d'oliva verge i saltejats el conjunt fins que estiguin
blandit els bolets. Un cop saltades les col·loquem sobre les enciams
juntament amb els pots de alls tendres . Col·loquem sobre
l'amanida unes tiretes de salmó fumat i amanits amb la vinagreta de festucs.

Vinagreta de festucs:


triturem els festucs amb un robot de cuina.
En una paella antiadherent sense oli torrats lleugerament la
pols de festucs.trellem immediatament de la paella i en un bol
barregem l'oli, la pols de festuc i el vinagre amb una mica de
sal.Remuvem enèrgicament fins aconseguir una salsa homogènia i amb
aquesta vinagreta alinear l'amanida de seguida, perquè no es refredin
els bolets amb els alls tendres.

No hay comentarios: