Ingredients (4 persones)
Unes fulles d'enciams variades (escarola, endívies, enciam
fulla de roure).
Un manat de brots d'alls tendres tiernos.
250 grams de bolets.
4 talls de salmó ahumado.
4 cullerades d'oli d'oliva.
Sal.
Vinagreta de festucs:
6 cullerades d'oli d'oliva.
2 cullerades de vinagre de sidra.
40 grams de festucs pelats.
Sal.
Com s'elabora:
Renteu els enciams i després de trossejar amb les mans, les assequem i les
reservem. Netegem i trossejats els bolets amb les mans. En una paella
gran posem dues cullerades d'oli al foc i quan estigui calent saltejats
els alls tendres rentats i trossejats, a foc fort remenant fins que es
ablanden. Posteriormente agreguem els bolets amb una mica de sal i dues
cullerades d'oli d'oliva verge i saltejats el conjunt fins que estiguin
blandit els bolets. Un cop saltades les col·loquem sobre les enciams
juntament amb els pots de alls tendres . Col·loquem sobre
l'amanida unes tiretes de salmó fumat i amanits amb la vinagreta de festucs.
Vinagreta de festucs:
triturem els festucs amb un robot de cuina.
En una paella antiadherent sense oli torrats lleugerament la
pols de festucs.trellem immediatament de la paella i en un bol
barregem l'oli, la pols de festuc i el vinagre amb una mica de
sal.Remuvem enèrgicament fins aconseguir una salsa homogènia i amb
aquesta vinagreta alinear l'amanida de seguida, perquè no es refredin
els bolets amb els alls tendres.
Unes fulles d'enciams variades (escarola, endívies, enciam
fulla de roure).
Un manat de brots d'alls tendres tiernos.
250 grams de bolets.
4 talls de salmó ahumado.
4 cullerades d'oli d'oliva.
Sal.
Vinagreta de festucs:
6 cullerades d'oli d'oliva.
2 cullerades de vinagre de sidra.
40 grams de festucs pelats.
Sal.
Com s'elabora:
Renteu els enciams i després de trossejar amb les mans, les assequem i les
reservem. Netegem i trossejats els bolets amb les mans. En una paella
gran posem dues cullerades d'oli al foc i quan estigui calent saltejats
els alls tendres rentats i trossejats, a foc fort remenant fins que es
ablanden. Posteriormente agreguem els bolets amb una mica de sal i dues
cullerades d'oli d'oliva verge i saltejats el conjunt fins que estiguin
blandit els bolets. Un cop saltades les col·loquem sobre les enciams
juntament amb els pots de alls tendres . Col·loquem sobre
l'amanida unes tiretes de salmó fumat i amanits amb la vinagreta de festucs.
Vinagreta de festucs:
triturem els festucs amb un robot de cuina.
En una paella antiadherent sense oli torrats lleugerament la
pols de festucs.trellem immediatament de la paella i en un bol
barregem l'oli, la pols de festuc i el vinagre amb una mica de
sal.Remuvem enèrgicament fins aconseguir una salsa homogènia i amb
aquesta vinagreta alinear l'amanida de seguida, perquè no es refredin
els bolets amb els alls tendres.
No hay comentarios:
Publicar un comentario