Ingredients
* 400 gr.de lloms de tonyina
* 1 pebrot vermell
* 1 pebrot verd
* 3 bulbs de fonoll
* 200 gr.de Brou de Verdures
* Sal, pebre negre mòlt
* 2 cullerades de suc de llimona
* 1 taronja
Preparació
Pas 1 º
Precalenta el forn a 200 º. Renta i trosseja el fonoll a quarts
(reservant les fulles) per tal de posar en el got juntament amb els
pebrots tallats a daus, el brou, el suc de llimona, la sal i el pebre.
Programa 15 minuts, a temperatura Varoma, velocitat 1, amb la tapa del
bocal impedeix que evapore i redueixi la salsa.
Pas 2 º
Incorpora en aquest moment la tonyina en daus d'1 cm., La taronja
trossejada i una mica més de brou si veus que queda molt sec. Esborra
uns segons a velocitat 1 i passa a una font i hornea a 200 º, uns 15
minuts, fins que el peix estigui al punt, no massa fet.
Pas 3 º
Serveix calent decorat amb rodanxes de taronja, fulls de fonoll
reservades, olives negres i tàperes, per donar-li un toc mediterrani.
Precalenta el forn a 200 º. Renta i trosseja el fonoll a quarts
(reservant les fulles) per tal de posar en el got juntament amb els
pebrots tallats a daus, el brou, el suc de llimona, la sal i el pebre.
Programa 15 minuts, a temperatura Varoma, velocitat 1, amb la tapa del
bocal impedeix que evapore i redueixi la salsa.
Pas 2 º
Incorpora en aquest moment la tonyina en daus d'1 cm., La taronja
trossejada i una mica més de brou si veus que queda molt sec. Esborra
uns segons a velocitat 1 i passa a una font i hornea a 200 º, uns 15
minuts, fins que el peix estigui al punt, no massa fet.
Pas 3 º
Serveix calent decorat amb rodanxes de taronja, fulls de fonoll
reservades, olives negres i tàperes, per donar-li un toc mediterrani.
No hay comentarios:
Publicar un comentario