- ¼ litre d'aigua.
- 100 grams de mantega.
- 150 grams de farina.
- Sal
- 5 ous.
- 250 grams de iogurt natural amb sucre.
- 250 grams natilles de xocolata.
Com s'elabora
Posem una cassola al foc amb aigua, mantega i sal. Quan la mantega
s'hagi diluït i l'aigua comenci a bullir, bolquem tota la farina de cop
i barregem bé amb una cullera de fusta. Deixem la massa en el foc fins
que s'assequi i es desprengui bé de les parets de la cassola. Separem
del foc en aquest moment i deixem refredar una mica. Afegim els ous un
a un tenint cura de no donar un cop d'ou fins que l'anterior estigui
perfectament incorporat (igual no cal afegir els 5 ous).
Un cop feta la massa, omplim amb ella una mànega pastissera i
fem montoncitos del tamany d'una nou sobre una placa de forn greixada,
tenint en compte que augmentaran la seva mida una vegada comencin a
cuinar dins del forn. Forn a 210 º C durant 15-20 minuts.
Durant la cocció no convé obrir el forn, perquè la massa es refreda i no puja.
Un cop cuita la pasta, deixem refredar i la obrim per la meitat.
Amb l'ajuda d'una mànega pastissera omplim de iogurt natural ensucrat i
introduïm durant 1 hora al congelador.
Escalfem la crema de xocolata i quan estigui tèbia col loquem en
una copa i sobre ella els profiteroles semicongelados amb iogurt.
Servimos en el moment per no perdre la gràcia del contrast entre el congelat i la natilles temperada.
No hay comentarios:
Publicar un comentario