miércoles, 17 de junio de 2009
CARAMELS DE XOCOLATA
Ingredients per a 8 persones
- 6 tasses de xocolata
- 125 grams de llet condensada
- 1 mica de sal
- 1 mica de vainilla
Instruccions d'elaboració:
Fondre la xocolata al bany maria posant quan l'aigua estigui bullint.
No moure'l, apártalo del foc i afegir la llet, la vainilla i la mica de sal, barrejar bé.
Tirar la barreja en un motlle folrat de paper de parafina, donant-li un centímetre de gruix.
Es deixa refredar dues hores a la nevera.
Es tallen a quadradets i es guarden en pots o pots de tancament hermètic.
Es poden fer amb nous o amb ametlles, tirant a la barreja tres
cullerades de nous i ametlles partides i mitja cullerada de rom o
conyac.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario