Ingredients
* 8 patates petites
* 1 capseta tomàquets mini
* 1 llauna tonyina en oli
* 12 ous de cordorniz
* 1 cullerada de tàperes
* 2 cullerades d'olives verdes
* 1 pastilla de Brou de Verdures
Per la vinagreta
* 1/2 pebrot vermell
* 1/2 pebrot verd
* 2 cullerades de salsa de soja
* 2 cullerades d'oli d'oliva verge
* una mica de pebre
* 1 mica de Fines Herbes
Preparació
Pas 1º
Bullir les patates sense pelar en aigua i una pastilla brou de Verdures Pela i tallar-les en làmines. Bullir els ous de guatlla en un cassó amb aigua durant 4-5 minuts, escórrer-los i pelar-los.
Pas 2º
Tallar els pebrots a daditos i
barrejar-los amb l'oli, la soja, les Fines Herbes i el pebre. Muntar
quatre amanides alternant capes de patata, tomàquet i tonyina.
Pas 3º
Acabar amb els ous, les olives, les tàperes, la vinagreta de soja i les Fines Herbes.
No hay comentarios:
Publicar un comentario