Ingredients
* fulles d'enciam, xicoira, endivias
* api
* 2 pastanagues
* 6 rabanitos
* 3 tomàquets
* 1 ceballot
Amaniment de pinya
* 4 cullerades d'oli
* 2 cullerades de vinagre de Jerez
* 2 cullerades de nous picades
* 1 rodanxa de pinya picada
* 1 cullerada de sucre moreno
* 1 culleradeta de mostassa
* estragó picat
* Pastilla de Brou de Pollastre
Amaniment de mostassa
* 6 cullerades d'oli
* 2 cullerades de vinagre
* 1 culleradeta de sucre
* 1 cullerada de mostassa
* 1 ou dur picat
* una mica d'All i Julivert
Preparació
Pas 1º
Rentar els vegetals i tallar en juliana, excepte els fulles d'endívia que es posaran senceres i sobre elles els vegetals tallats.
Pas 2º
Ruixar amb l'amaniment desitjat. Per fer els amaniments, només cal
barrejar els ingredients de cada un, separadament i servir tot seguit.
No hay comentarios:
Publicar un comentario