* 8 tacs de salmó
* 2 trufasen conserva
* 200 cc. de Brou de Peix
* 100 cc. de Cava
* 100 cc. de nata
* 100 gr. de mantega
* Anet fresc
* 1 Pastilla de Brou de Peix
Preparació
Pas 1º
Precalienta el forn á 220°C. Barreja el Brou de Peix amb el cava i
escalfa'l fins a reduir a la meitat el seu volum inicial, agrega la
nata i deixa coure un minut més. Assaona al gust amb una mica de
pastilla de Brou de Peix i bat la salsa, afegint la mantega fosa i el
suc de les tòfones.
Pas 2º
pastilla de Brou de Peix, en una safata de forn folrada amb paper
vegetal i hornea durant uns 3 - 4 minuts. Per a servir: cobreix 4 plats
amb la salsa, col·loca els tacs de salmó i decora amb les làmines de
tòfona i l'anet.
No hay comentarios:
Publicar un comentario