viernes, 22 de mayo de 2009

SALMÓ AMB TÒFONES I SALSA DE CAVA

Receta de Receta de Salmón con trufas y salsa de cava

Ingredients

* 8 tacs de salmó
* 2 trufasen conserva
* 200 cc. de Brou de Peix
* 100 cc. de Cava
* 100 cc. de nata
* 100 gr. de mantega
* Anet fresc
* 1 Pastilla de Brou de Peix

Preparació

Pas 1º

Escorre les tòfones i talla-les en làmines. Reservant el seu suc.
Precalienta el forn á 220°C. Barreja el Brou de Peix amb el cava i
escalfa'l fins a reduir a la meitat el seu volum inicial, agrega la
nata i deixa coure un minut més. Assaona al gust amb una mica de
pastilla de Brou de Peix i bat la salsa, afegint la mantega fosa i el
suc de les tòfones.

Pas 2º

Col·loca els tacs de salmó assaonats al gust, amb la resta de la
pastilla de Brou de Peix, en una safata de forn folrada amb paper
vegetal i hornea durant uns 3 - 4 minuts. Per a servir: cobreix 4 plats
amb la salsa, col·loca els tacs de salmó i decora amb les làmines de
tòfona i l'anet.

No hay comentarios: