viernes, 22 de mayo de 2009

PASTÍS FRED DE FORMATGE I MADUIXES

Receta de Receta de Tarta fría de queso y fresas

Ingredients

* 250 gr de bescuits de soletilla
* 80 gr de mantega
* 2 cullerades de Jerez dolça

Per al farciment:

* 500 gr de formatge fresc per a untar
* 400 gr de maduixes
* 1/4 litre de nata per a muntar
* 6 cullerades de mel
* 3 fulles de gelatina

Per a la decoració:

* 150 gr de maduixes ja neteges
* unes fulles de menta fresca
* sucre

Preparació

Pas 1º

Triturar finalment els bescuits i barrejar-los amb la mantega estovada i el Jerez, fins a formar una massa. Distribuir-la en el
fons d'un motlle de parets desmuntables de 20 cm de diàmetre.
Introduir-lo en el forn preescalfat a 180ºC i coure'l durant 8 minuts.
Retirar i deixar refredar.

Pas 2º

En un bol, barrejar el formatge amb la mel. Netejar les maduixes,
eliminar-los el pedínculo i rentar-les sota l'aixeta de l'aigua.
Assecar-les i triturarlas amb la batedora fins a obtenir un puré.
Incorporar-lo a la barreja de formatge i mel.

Pas 3º

Col·locar les fulles de gelatina en un bol amb aigua freda i deixar-les
en remull 5 minuts. Retirar-les sense escórrer-les massa i
introduir-les en un casso. Escalfar a foc lent perquè es dissolguin i
afegir-les al compost anterior barrejant bé fins que estiguin
integrades. Muntar la nata i afegir-la delicadament.

Pas 4º

Abocar aquesta preparació en el motlle, sobre la massa fornejada, i
introduir en el frigorífic un mínim de 6 hores perquè es Solidifiqué.
Retirar, desmuntar , decorar amb les maduixes i espolvorear
amb sucre i menta fresca.

No hay comentarios: