viernes, 22 de mayo de 2009

RAP AL ALL CREMAT

Receta de Receta de Rape al all cremat

Ingredients

  • 1kg. de rap
  • 4 o 5 patates no molt grans
  • 8 dents d'all
  • 1 pot de Tomàquet Fregit
  • un grapat d'avellanes
  • 1 llesca de pa del dia anterior
  • julivert
  • 1 gotet de vi blanc
  • un got de Brou de Peix
  • 1 pastilla de Brou de Peix
  • oli d'oliva
Preparació

Pas 1º

En una cassola posa a daurar 2 dents d'all i la llesca de pa, aparta i
reserva per a la picada. En el mateix oli posa la resta dels alls i
deixar sofregir i incorpora el Tomàquet Fregit en Trossos. Pela les
patates i talla-les a rodanxes, afig-les al sofregit i cobreix amb el
Brou de Peix. Deixa a foc mig entre 10 i 15 min.
Mentre en un morter pica els alls que hem reservat, la llesca de pa
fregida, les ametlles i el julivert, quan estigui dilueix-lo amb el vi.

Pas 2º

Afegix a la cassola el peix assaonat amb un poc de la pastilla de Brou de Peix
i deixa uns 10 min. Aboca la picada, baixa el foc, i deixa uns 5 min
més i llest per a servir.

No hay comentarios: