Ingredients
- 1kg. de rap
- 4 o 5 patates no molt grans
- 8 dents d'all
- 1 pot de Tomàquet Fregit
- un grapat d'avellanes
- 1 llesca de pa del dia anterior
- julivert
- 1 gotet de vi blanc
- un got de Brou de Peix
- 1 pastilla de Brou de Peix
- oli d'oliva
Pas 1º
En una cassola posa a daurar 2 dents d'all i la llesca de pa, aparta ireserva per a la picada. En el mateix oli posa la resta dels alls i
deixar sofregir i incorpora el Tomàquet Fregit en Trossos. Pela les
patates i talla-les a rodanxes, afig-les al sofregit i cobreix amb el
Brou de Peix. Deixa a foc mig entre 10 i 15 min.
Mentre en un morter pica els alls que hem reservat, la llesca de pa
fregida, les ametlles i el julivert, quan estigui dilueix-lo amb el vi.
Pas 2º
Afegix a la cassola el peix assaonat amb un poc de la pastilla de Brou de Peix
i deixa uns 10 min. Aboca la picada, baixa el foc, i deixa uns 5 min
més i llest per a servir.
No hay comentarios:
Publicar un comentario