Ingredients
* 400 gr. de rap o altre peix blanc
* 1 ceballot
* 1 porro petit
* 1 pastilla de Brou de Peix
* 250 gr. de Bechamel
* 3 ous
* 1 cullerada de mantega
* unes ramitas de cilantro
* 1 cullerada d'oli d'oliva
* pebre
Preparació
Pas 1º
Netejar la ceballot i el porro, tallar-los per la meitat al llarg i després arodanxes. Coure'ls, a foc lent, en una cassola amb l'oli i 1
culleradeta de mantega durant 4 minuts. Afegir el peix amanir-lo amb la
pastilla de Caldo de Peix i trossejat, tapar i prosseguir la cocció
fins que estigui cuit per tots dos costats. Afegir el cilantro picat i retirar-lo del foc.
Pas 2º
A la mateixa cassola, abocar la Salsa Bechamel ja preparada i barrejar-la amb el peix esmicolat. Cascar els ous, separar les puntes de les clares i afegir les primeres, una a
una, a la barreja. Batre les clares a punt de neu i afegir-les també a la preparació.
No hay comentarios:
Publicar un comentario