viernes, 22 de mayo de 2009

BUDÍN DE PEIX A L'AROMA DE CILANTRO

Receta de Receta de Budín de pescado al aroma de cilantro

Ingredients

* 400 gr. de rap o altre peix blanc
* 1 ceballot
* 1 porro petit
* 1 pastilla de Brou de Peix
* 250 gr. de Bechamel
* 3 ous
* 1 cullerada de mantega
* unes ramitas de cilantro
* 1 cullerada d'oli d'oliva
* pebre

Preparació

Pas 1º

Netejar la ceballot i el porro, tallar-los per la meitat al llarg i després a
rodanxes. Coure'ls, a foc lent, en una cassola amb l'oli i 1
culleradeta de mantega durant 4 minuts. Afegir el peix amanir-lo amb la
pastilla de Caldo de Peix i trossejat, tapar i prosseguir la cocció
fins que estigui cuit per tots dos costats. Afegir el cilantro picat i retirar-lo del foc.

Pas 2º

A la mateixa cassola, abocar la Salsa Bechamel ja preparada i barrejar-la amb el peix esmicolat. Cascar els ous, separar les puntes de les clares i afegir les primeres, una a
una, a la barreja. Batre les clares a punt de neu i afegir-les també a la preparació.

Pas 3º

Untar 4 motllos individuals amb la resta de la mantega, abocar dins la barreja i coure'ls al bany Maria, al forn preescalfat 180° C, durant 40 minuts o fins que els budines hagin concretat. Servir temperats.

No hay comentarios: