Ingredients
* 300 gr.d'enciams variats (rúcula, lollo rosso, escarolas)
* 250 gr.de formatge fresc de cabra
* 100 gr.de festucs verds
* 10 o 12 grans de raïm blanc i negra
* 125 gr.de flors variades (pensaments, caléndulas, borrajas)
Per a la vinagreta
* 1 cullerada de julivert picat
* 1 cullerada de cebollino picat(opcional)
* 1 cullerada de estragón picat (opcional)
* 3 cullerades de vinagre de sidra
* 10 cullerades d'oli d'oliva
* un pessic de Avecrem Brou de Pollastre
* pebre
Preparació
Pas 1º
Per a preparar la vinagreta barrejar el vinagre amb una mica de Avecrem
Brou de Pollastre i pebre i agitar. Afegir l'oli i tornar a agitar amb
les varetes fins a emulsionar la vinagreta. Finalment, afegir les
herbes aromáticas picades i reservar.
Brou de Pollastre i pebre i agitar. Afegir l'oli i tornar a agitar amb
les varetes fins a emulsionar la vinagreta. Finalment, afegir les
herbes aromáticas picades i reservar.
Pas 2º
Rentar les fulles d'enciam, assecar-les i trossejar-les amb les mans.Tallar el formatge en daus. Rentar els grans de raïm, tallar-los per la
meitat i retirar-los les llavors.
Pas 3º
Escaldar els festucs en aigua bullint 1 minut, escórrer-los i, ambl'ajuda d'un ganivet afilat, tallar-los en fines làmines. Submergir les
flors uns minuts en aigua freda per a refrescar-les. Reunir tots els
ingredients, amanir amb la vinagreta reservada i servir.
No hay comentarios:
Publicar un comentario