Ingredients
Pas 1º- 1 enciam
- 1 bol de brots de soia
- 1 bol d'alfals
- 2 kiwis
- 20 raïms negres
- 1 ceba tendra
- 20 tomatitos cherry
- 1 dent d'all
- julivert
- cilantro fresc
- 1 cullerada de salsa de soia
- 2 cullerades de suc de llimona
- oli d'oliva verge
- una mica de Avecrem Brou de Verdures
Tallar l'enciam i la ceba tendra en juliana i els tomàquets per la
meitat. Disposar com base en una ensaladera. Afegir el kiwi tallat en
rodanxes, els brots de soia, l'alfals i els raïms.
Per a elaborar la salsa rentar el julivert i el cilantro i majar en el
morter al costat de l'all i el Avecrem Brou de Verdures.
Quan es formi una pasta, afegir la salsa de soia, el suc de llimona i
l'oli. Remoure perquè emulsioni i reservar mitja hora perquè es
barregin els sabors.
Pas 3º
Servir l'amanida amb la vinagreta en una salsera a part.
No hay comentarios:
Publicar un comentario