martes, 12 de mayo de 2009

LLENGUADO ALS RAÏMS

Receta de Receta de Lenguado a las uvas

Ingredients

* 4 llenguados en filetes
* 1 got de vi blanc
* 1 got de Brou de Peix
* 80 gr. de mantega
* 1 pessic de nou moscada
* 1 cullerada de farina
* 2 pastilles de Brou de Peix
* 250 gr. de raïms blancs
* 250 c. c. de nata líquida

Preparació

Pas 1º

Enrotllar els filetes, lligar-los i posar-los en una safata de forn
juntament amb el vi, el Brou de Peix, la meitat de la mantega, la nou
moscada i una pastilla de Brou de Peix esmicolada.

Pas 2º

Fer una bechamel amb la resta de la mantega, la farina, 1/2 pastilla de
Brou de Peix i la nata líquida, afegir els sucs de la cocció del peix i
els raïms pelats i despepitadas.

Pas 3º

Deixar coure durant 1 minut. Abocar sobre el peix i gratinar lleugerament.


No hay comentarios: