* 400 gr. de filetes de llenguado
* 400 gr. de rodanxes de salmó fumat
* 200 cc. de nata líquida
* 3 clares d'ou
* 50 gr. de festucs picat
* mantega
* 1 pastilla de Brou de Peix
* pebre
Preparació
Pas 1º
Triturar els filetes de llenguado i posar-los en un bol gran.
Incorporar les clares muntades. Assaonar amb la pastilla de Brou de
Peix i pebre i afegir un poc de pimentón. Barrejar bé. Afegir la nata
fins a obtenir una massa densa i llisa. Afegir els festucs picat
Incorporar les clares muntades. Assaonar amb la pastilla de Brou de
Peix i pebre i afegir un poc de pimentón. Barrejar bé. Afegir la nata
fins a obtenir una massa densa i llisa. Afegir els festucs picat
Pas 2º
Greixar un motlle amb mantega i folrar-lo amb les rodanxes de salmódeixant que sobresurtin. Abocar dintre el preparat; allisar la
superfície i replegar per damunt el salmó de les vores. Untar una
làmina d'alumini i cobrir el motlle.
No hay comentarios:
Publicar un comentario