Ingredients
* 250 gr. de formatge Mascarpone
* 250 c. c. de natillas sabor vainilla
* 300 c. c. de nata muntada
* 24 bescuits de soletilla
* 200 c. c. de almíbar
* 2 cullerades de cafè soluble
* 50 c. c. de Grand Marnier o brandy
* 100 gr. de cacao en pols
Preparació
Pas 1º
Barreja el formatge mascarpone amb les natillas i afegix la nata
muntada, de bon tros cuidat, fins a aconseguir una crema homogènia.
Prepara un almíbar: posa un got de sucre i un got d'aigua en un cassó
al foc durant uns 10 minuts i deixa refredar.
Barreja el cafè soluble amb el licor i el almíbar. Banya els bescuits,
un a un, en la barreja de cafè.
Pas 2º
Col·loca en una font de servei, una base de bescuits banyats. Damunt la
crema de formatge, espolvorea amb cacao i es repeteix l'operació,
acabant amb el cacao. Deixa refredar unes 4-5 h. en la nevera i
serveix.
No hay comentarios:
Publicar un comentario