- 400 daines de salmó fresc.
- 12 làmines de pasta fresca per a lasanya.
- 50 grams de mantega.
- 15 espàrrecs.
- 10 decilitre de vi blanc.
- 50 grams de ceba.
- 5 cullerades d'oli d'oliva.
- 100 grams de formatge d'ovella.
- sal i pebre.
Com s'elabora:
Coem les fulles de pasta en aigua bullint amb sal i una vegada cuites es reserven en aigua freda.
En una cassola posem la mantega amb un poc d'oli i la ceba picada molt finita.
Afegim després els espàrrecs trossejats en daus. Una vegada ofegats, vam afegir la nata, salpebrem i ofeguem tot. Quan estigui llest posem aquesta bechamel amb espàrrecs sobre les plaques de pasta juntament amb el salmó.
Cobrim amb altra placa, rallamos formatge per damunt i introduïm en el forn durant uns vint minuts fins que es gratini. Servim calent.
No hay comentarios:
Publicar un comentario