- 1/2 kg de calamar fresc.
- 2 bolsitas de tinta de calamar.
- 2 dents d'all.
- 100 g de ceba.
- 100 g de tomàquet.
- 240 g d'arròs.
- 2 litres de brou de peix (fumet de peix).
- 2 dl d'oli d'oliva verge extra.
Piquem la ceba i el tomàquet en brunoise (picat molt finit), i en una
cassola juntament amb el calamar trossejat ho cuinem tapat amb un poc
d'oli i una mica de sal, de manera que ho estofarem.
Una vegada que el calamar i la verdura estiguin cuinats, vam afegir
l'arròs i les tintes de calamar dissoltes en un vasito de brou i
ofeguem tot junt.
Amb el brou de peix calent mullem l'arròs a poc a poc de manera que
segons vagi absorbint el brou s'anirà afegint un poc més.
Transcorreguts 20 minuts ho traiem del foc i deixem reposar per espai
de 5 minuts. Servim calent i un poc caldós.
No hay comentarios:
Publicar un comentario