jueves, 30 de abril de 2009

PAELLA D'ARRÒS NEGRE



Ingredients (4 persones)

  • 1/2 kg de calamar fresc.
  • 2 bolsitas de tinta de calamar.
  • 2 dents d'all.
  • 100 g de ceba.
  • 100 g de tomàquet.
  • 240 g d'arròs.
  • 2 litres de brou de peix (fumet de peix).
  • 2 dl d'oli d'oliva verge extra.
Com s'elabora:

Piquem la ceba i el tomàquet en brunoise (picat molt finit), i en una
cassola juntament amb el calamar trossejat ho cuinem tapat amb un poc
d'oli i una mica de sal, de manera que ho estofarem.
Una vegada que el calamar i la verdura estiguin cuinats, vam afegir
l'arròs i les tintes de calamar dissoltes en un vasito de brou i
ofeguem tot junt.
Amb el brou de peix calent mullem l'arròs a poc a poc de manera que
segons vagi absorbint el brou s'anirà afegint un poc més.
Transcorreguts 20 minuts ho traiem del foc i deixem reposar per espai
de 5 minuts. Servim calent i un poc caldós.

No hay comentarios: