Ingredients
* 4 tassetas d'arròs
* 1 pebrot vermell
* 2 dents d'all
* 1 cullerada de Tomàquet Fregit
* colorant alimentari
* 1 brik de Brou de Pollastre
Farcit:
* 1 llanda de pebrot morrón
* 1 llanda de tonyina de 200 gr.
* 1 tassa de Tomàquet Fregit
* 3 ous durs
* 1 tassa de mayonesa
* enciam picat
Preparació
Pas 1º
Ofegar els alls en un poc d'oli i afegir el pebrot a trossets, lacullerada de Tomàquet Fregit, el colorant i l'arròs. Sofregir i cobrir
amb (8 tasses) del Brou de Pollastre i preparar així un arròs sec i
groc.
Pas 2º
Mentre, barrejar la tassa de Tomàquet Fregit amb la tonyina esmicolada, pebrot morrón trossejat i dos ous durs picats.Pas 3º
Disposar un motlle rodó amb la meitat de l'arròs, emplenar amb elpicadillo i tornar a posar arròs. Deixar refredar i desmoldar sobre
enciam molt picat. Cobrir de mayonesa i adornar amb ou dur i pebrot
morrón.
No hay comentarios:
Publicar un comentario