jueves, 30 de abril de 2009

ARRÒS BANDERA



Ingredients

* 4 tassetas d'arròs
* 1 pebrot vermell
* 2 dents d'all
* 1 cullerada de Tomàquet Fregit
* colorant alimentari
* 1 brik de Brou de Pollastre

Farcit:

* 1 llanda de pebrot morrón
* 1 llanda de tonyina de 200 gr.
* 1 tassa de Tomàquet Fregit
* 3 ous durs
* 1 tassa de mayonesa
* enciam picat

Preparació

Pas 1º

Ofegar els alls en un poc d'oli i afegir el pebrot a trossets, la
cullerada de Tomàquet Fregit, el colorant i l'arròs. Sofregir i cobrir
amb (8 tasses) del Brou de Pollastre i preparar així un arròs sec i
groc.

Pas 2º

Mentre, barrejar la tassa de Tomàquet Fregit amb la tonyina esmicolada, pebrot morrón trossejat i dos ous durs picats.

Pas 3º

Disposar un motlle rodó amb la meitat de l'arròs, emplenar amb el
picadillo i tornar a posar arròs. Deixar refredar i desmoldar sobre
enciam molt picat. Cobrir de mayonesa i adornar amb ou dur i pebrot
morrón.

No hay comentarios: