lunes, 6 de abril de 2009

PASTÍS D'ANXOVES
















Ingredients (4 persones)

100 grams d'anxova en salazón.
250 grams de nata líquida.
3 ous sencers.
1 vaset petit de llet.
Margarina.
Pa rallat.
Salsa mayonesa.
Torrades de pa.
Tomàquets nans.
Enciams variats.

Preparació:

Triturem les anxoves amb els ous fins a formar una crema homogènia.
Afegim la nata líquida i el vaset de llet.
Untem un motlle rectangular pel seu interior amb la mantega.
Posem en els laterals i en la base, pa rallat.
Afegim la crema d'anxoves en el motlle.
Posem al bany maria i introduïm en el forn a 180 ºC durant 35 minuts.
Deixem refredar i vam servir amb salsa mayonesa lleugera, acompanyat de torrades petites de pa amb enciams trossejats i tomàquets nans.

No hay comentarios: