martes, 24 de marzo de 2009

VOLOVÁN DE MARISC


Ingredients

* 1 bloc de massa de pasta fullada congelada sense estendre
* 1 ceba
* 1 nou de mantega
* 500 gr.de musclos
* 200 gr.de salmó
* 1 pastilla de Brou de Peix
* 200 gr.de gambes pelades
* 1/2 copita de vi blanc
* 20 gr.de farina
* 1/2 l.de llet
* 1/4 l.de Brou de Peix
* formatge ratllat

Preparació

Paso 1º

Estirar la massa de pasta fullada i tallar cercles de la grandària que vulguem donar al volován. Pintar amb rovell. Tallar, de nou, cercles concèntrics de la mateixa grandària sense estirar la massa i pegar-los amb rovell barrejat amb aigua. Hornear en forn precalentat a 200ºC.

Paso 2º

Ofegar la ceba picada. Afegir el vi i deixar reduir. Agregar els musclos i el salmó sense pell. Assaonar amb la pastilla de Brou de Peix esmicolat. Tapar i coure fins que s'obrin els musclos. Reservar el brou.

Paso 3º

Saltear les gambes en oli. Retirar i reservar. Afegir la farina i coure uns minuts. Incorporar a poc a poc el brou de peix, la llet i el brou reservat, colat. Remoure perquè no es formin grumos. Emplenar amb està barreja els volovans i gratinar 2 min. abans de servir.

No hay comentarios: